• TheGarageGym-Location-Prinsengracht-font-door
    Groepsles bij The Garage Gym
  • the-garage-gym-location-plantage-front-exterior
    Groepsles bij the Garage Gym Plantage
  • TheGarageGym Amsterdam Groupsession Workout
    the Garage Gym Plantage

Over ons Klein, Privé, Persoonlijk

Boek je gratis proeftraining
prinsengracht-the-garage-gym-amsterdam-neon-sign
The Garage Gym - Est. 2020

Est. 2020

Thijmen Visee richtte in 2020 Garage Gym op, gebaseerd op een briljant concept: compact, exclusief en persoonlijk. De essentie van trainen ligt in concentratie en persoonlijke betrokkenheid die in traditionele sportscholen kan worden belemmerd door een overweldigende menigte. Daar hebben wij een oplossing voor - we bieden je je eigen privéruimte om te trainen zonder afleiding van anderen. Het voelt alsof je toegang hebt tot je eigen sportschool die helemaal voor jou is ingericht!

The Garage Gym heeft zijn bereik uitgebreid naar twee verschillende locaties en is momenteel bezig met plannen voor nog meer locaties. We zijn er trots op dat we een team van acht zeer toegewijde Personal Trainers hebben, elk met hun eigen unieke vaardigheden die je kunnen helpen je fitnessdoelen doelen te bereiken. Ons belangrijkste doel is om onze klanten verder naar succes te helpen door verschillende programma's aan te bieden zoals Krachttraining, HIIT-workouts, (post)zwangerschapsoefeningen, pilateslessen, hardloopsessies, blessureherstelprogramma's en stressverlichtende technieken. Allemaal ontworpen om specifiek aan jouw behoeften te voldoen!

The Garage Gym Locaties

Geniet van personal training op een van de twee volgende locaties

The Garage Gym heeft twee prachtige locaties in het centrum van Amsterdam. Beide locaties zijn mooi ingericht en volledig uitgerust met de beste fitnessapparatuur. We bieden een fijne, rustige omgeving voor onze klanten om te genieten van hun Personal Training met onze zeer gespecialiseerde trainers.

The team

Ontmoet onze trainers

Trainer-Clarisse-TheGarageGym

Clarisse

Ons sprankelende en vrolijke Franse teamlid. Clarisse is altijd vrolijk en vindt het heerlijk als haar klanten haar Franse lekkernijen brengen. Ze is gespecialiseerd in pilates en roeien.

Thijmen-Visee-portrait-TheGarageGym-Trainer

Thijmen

Eigenaar en Personal Trainer van The Garage Gym - Thijmen is gespecialiseerd in kracht- en progressieve training. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring en is zeer grondig in zijn sessies, maar hij is ook altijd in voor een lolletje en daarom werken zijn klanten graag met hem.

floortje-amsterdam-the-garage-gym

Floortje

Altijd vrolijk en klaar om je te helpen je fitnessdoelen te behalen. Floortje heeft een achtergrond in professioneel boksen en dansen en combineert daarom graag kracht, coördinatie, flexibiliteit en snelheid in haar workouts.

portrait nina the garage gym amsterdam

Nina

Finnish dynamite - Nina is enthousiast en heeft een aanstekelijke lach. Ze is afgestudeerd als fysiotherapeute en heeft in het buitenland gewerkt met het Zuid-Afrikaanse rugbyteam - dus met haar valt niet te sollen!

Trainer-Byron-TheGarageGym

Byron

Deze fitte vader is ons meest ervaren teamlid, met vele jaren werk als personal trainer op zijn CV. Hij is geduldig en voorzichtig, maar gaat tot het uiterste om jou te helpen het beste uit je trainingssessie te halen.

Portrait-Trainer-Samuel-Personal-Trainer-The-Garage-Gym-Amsterdam

Samuel

Samuel heeft jarenlange ervaring als volleyballer, maar heeft zijn carrière ingeruild om zich meer te richten op CrossFit en Powerlifting. Hij is Frans, maar spreekt en begrijpt Nederlands. Als fysiotherapeut kan hij helpen met allerlei aspecten van bewegen en trainen.

emese-trainer-the-garage-gym-amsterdam

emese

Deze Hongaarse dame houdt van reizen en heeft een geweldige energie. Je vindt haar op zondag in de Plantage gym, waar ze haar magie laat zien tijdens onze Small Group Sessies!

the garage gym amsterdam trainer alae

Alae

Alae is een voormalig atlete die op jonge leeftijd de atletiekbaan domineerde. Onze Marokkaans-Nederlandse personal trainer helpt je sneller te lopen dan dan ooit tevoren! Daarnaast is hij ook onze in-house boksprofessional.

Neem contact met ons op

Wat kan the garage gym voor je doen?

Word fit, herstel sneller

Boek een gratis proeftraining

We bespreken je doelen

Samen bepalen we jouw individuele plan

Geniet van veel privacy

We volgen je vooruitgang, passen aan waar nodig

BESCHIKBAAR
Thijmen Visee the garage gym Amsterdam Trainer

Thijmen Visee, Trainer & Eigenaar

+316 195 543 49

info@thegaragegym.nl

Boek hier je gratis proeftraining