• personal-training-the-garage-gym-ropes
  Personal training met Nina
 • TheGarageGym-Location-Prinsengracht-font-door
  The Garage Gym Prinsengracht
 • personaltraining-the-garage-gym-amsterdam-women-training
  Groepssessie bij The Garage Gym Plantage
 • TheGarageGym-Location-Prinsengracht-equipment
  The Garage Gym Prinsengracht
 • prinsengracht-the-garage-gym-amsterdam-interior-colored
  The Garage Gym Prinsengracht
 • the-garage-gym-location-plantage-front-exterior
  The Garage Gym Plantage
 • TheGarageGym-Location-LaagteKadijk-Plantage-full-studio
  The Garage Gym Plantage
 • trainer-nina-the-garage-gym-amsterdam
  Personal trainer Nina
 • the-garage-gym-group-training
  Groepslessen bij the Garage Gym Plantage
 • the-garage-gym-location-plantage-sign-front-door
  the Garage Gym Plantage

Time to get fitWij zijn The Garage Gym Amsterdam, een kleine Personal Training studio gelegen aan de prachtige Prinsengracht en in de Plantage buurt

Boek je gratis proeftraining

Locaties

Twee locaties in hartje Amsterdam

The Garage Gym heeft twee prachtige locaties in het centrum van Amsterdam. Beide locaties zijn mooi ingericht en volledig uitgerust met de beste fitnessapparatuur. We bieden een fijne, rustige omgeving voor onze klanten om te genieten van hun Personal Training met onze zeer gespecialiseerde trainers.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE LOCATIES

Personal Training with Trainer Nina The Garage Gym Amsterdam
Personal training @ Garage Gym Plantage

Personal training

Bij The Garage Gym geloven we in het op maat maken van je workout, zodat deze perfect bij jou past. Geen twee mensen zijn hetzelfde en daarom is het belangrijk voor ons om een individueel plan voor jou te maken. Ons proces begint met een intake gesprek, waarin we elkaar leren kennen en de tijd nemen om jouw motivatie is. Samen zullen we een pad uitstippelen naar jouw doelen!

Krachttraining, HIIT, (Post) Zwangerschaps Training, Pilates, Hardlopen, Blessure Herstel, Ont-stressen ...en nog veel meer.

Groepslessen

Onze workouts variëren in intensiteit, maar bevatten altijd een mix van krachttraining en stretchoefeningen, waardoor je je sterker en mobieler zal voelen. De kleine groepslessen bestaan uit maximaal 8 personen, waardoor je het bijna ervaart als een personal training. We begeleiden je aandachtig door de workout, richten ons op het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen en conditie.

TheGarageGym Amsterdam Groupsession Workout
Personal Training Session @ Garage Gym Plantage
Trainer-Byron-TheGarageGym

Byron

Deze fitte vader is ons meest ervaren teamlid, met vele jaren werk als personal trainer op zijn CV. Hij is geduldig en voorzichtig, maar gaat tot het uiterste om jou te helpen het beste uit je trainingssessie te halen.

portrait nina the garage gym amsterdam

Nina

Finnish dynamite - Nina is enthousiast en heeft een aanstekelijke lach. Ze is afgestudeerd als fysiotherapeute en heeft in het buitenland gewerkt met het Zuid-Afrikaanse rugbyteam - dus met haar valt niet te sollen!

Portrait-Trainer-Samuel-Personal-Trainer-The-Garage-Gym-Amsterdam

Samuel

Samuel heeft jarenlange ervaring als volleyballer, maar heeft zijn carrière ingeruild om zich meer te richten op CrossFit en Powerlifting. Hij is Frans, maar spreekt en begrijpt Nederlands. Als fysiotherapeut kan hij helpen met allerlei aspecten van bewegen en trainen.

Trainer-Clarisse-TheGarageGym

Clarisse

Ons sprankelende en vrolijke Franse teamlid. Clarisse is altijd vrolijk en vindt het heerlijk als haar klanten haar Franse lekkernijen brengen. Ze is gespecialiseerd in pilates en roeien.

floortje-amsterdam-the-garage-gym

Floortje

Altijd vrolijk en klaar om je te helpen je fitnessdoelen te behalen. Floortje heeft een achtergrond in professioneel boksen en dansen en combineert daarom graag kracht, coördinatie, flexibiliteit en snelheid in haar workouts.

Thijmen-Visee-portrait-TheGarageGym-Trainer

Thijmen

Eigenaar en Personal Trainer van The Garage Gym - Thijmen is gespecialiseerd in kracht- en progressieve training. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring en is zeer grondig in zijn sessies, maar hij is ook altijd in voor een lolletje en daarom werken zijn klanten graag met hem.

emese-trainer-the-garage-gym-amsterdam

emese

Deze Hongaarse dame houdt van reizen en heeft een geweldige energie. Je vindt haar op zondag in de Plantage gym, waar ze haar magie laat zien tijdens onze Small Group Sessies!

the garage gym amsterdam trainer alae

Alae

Alae is een voormalig atlete die op jonge leeftijd de atletiekbaan domineerde. Onze Marokkaans-Nederlandse personal trainer helpt je sneller te lopen dan dan ooit tevoren! Daarnaast is hij ook onze in-house boksprofessional.

OVER ONS

Klein, Persoonlijk, Privé

Heb je altijd al willen trainen in je eigen privéfitnesscentrum? Geen zwetende mensen om je heen, behalve jij of misschien je trainingsmaatje, geen wachttijden en alle apparatuur die alleen jij kunt gebruiken!

Vind je motivatie, word nog sterker en voltooi eindelijk de lang gekoesterde wens om dat ene doel te behalen! Boek een gratis proef Personal Training of kom langs voor een kop koffie!

Veelgestelde Vragen

Neem contact met ons op

Wat kan the garage gym voor je doen?

Word fit, herstel sneller

Boek een gratis proeftraining

We bespreken je doelen

Samen bepalen we jouw individuele plan

Geniet van veel privacy

We volgen je vooruitgang, passen aan waar nodig

BESCHIKBAAR
Thijmen Visee the garage gym Amsterdam Trainer

Thijmen Visee, Trainer & Eigenaar

+316 195 543 49

info@thegaragegym.nl

Boek hier je gratis proeftraining